5 praktische spirituele stappen om jouw doelen te realiseren

Maak jouw wensen tastbaar dankzij universum

Spiritualiteit heeft voor velen nog steeds iets zweverigs om zich heen hangen. Ondanks het feit dat de Quantum wetenschap allang bewezen heeft dat het universum op een bepaalde (spirituele) manier werkt. Mijn doel is om de spirituele wetten heel praktisch en tastbaar te maken voor iedereen. 
In dit stuk wil ik je de 5 simpele stappen meegeven die de spirituele wereld gebruikt om doelen te halen. Het zijn 5 praktische stappen die ervoor zorgen dat het universum jou gaat helpen. Als je dit consequent toepast, merk je dat het allemaal veel sneller en makkelijker gaat en het ook nog leuker is.

1. Zie het voor je! (See it!)

“Imaginatie is vele malen belangrijker dan kennis.” –Albert Einstein
Als alles zou kunnen, er dus geen belemmeringen zijn, wat zou jij dan echt willen bereiken? Hoe ziet jouw grote droom er dan uit? Durf hier groots te denken en wees even niet realistisch. Hoe ziet dat ideale plaatje er dan uit voor jou? Teken het, plak plaatjes, maak het zo mooi mogelijk.

2. Voel het! (Feel it!)

Als je nu naar je ideale plaatje kijkt, en je bedenkt erbij dat het uitgekomen is, hoe voel jij je dan nu? Laat hier je diepste gevoelens naar boven komen. Het moet niet ‘leuk’ zijn, het moet echt wat teweegbrengen bij je.

3. Geloof het! (Belief it!)

Je kunt het voor je zien, je voelt de enorme blijheid, nu moet jij er echt in gaan geloven. Geloof jij echt dat het mogelijk is? Misschien niet direct deze week, maar over een paar maanden? Is het dán mogelijk? Als jij er al niet in gelooft, wie dan wel? De gebroeders Wright geloofden ook dat het mogelijk was om iets te laten vliegen. Ondanks het feit dat ze geen geld en middelen hadden en het nog nooit door iemand anders gedaan was.

4. Wees het! (Be it!)

Wees het! Je kunt het voor je zien, je kunt het voelen, je gelooft erin en nu komt het moment dat jij het echt moet gaan zijn! Dat betekent dat jij je al gedraagt zoals iemand die al bereikt heeft wat jij wilt. Stel, je wilt 15 kilo afvallen. Hoe gedraagt zo iemand zich als er op een feestje bitterballen langskomen, of een lekker gebakje? Als jij bijvoorbeeld expert wilt zijn op een bepaald vakgebied, wat zegt, denkt, doet zo een persoon dan?

5. Dankbaarheid! (Gratitude)

Wanneer ben jij dankbaar voor een cadeau dat je hebt gekregen? Juist, als je het al in handen hebt. Dat geldt ook voor deze stap. Wees zo dankbaar alsof alles er al is. Het is mooi als je zó dankbaar bent dat je er bijna van moet huilen.

Als je goed tussen de regels doorleest, gaat het hier écht om het feit dat jij het allemaal al hebt. Het is er al voor jou. Ondanks het feit dat het nog niet tastbaar is voor jou. Zodra jij de juiste frequentie uitzendt van wat je wilt, door:

  • het te zien,
  • te voelen,
  • erin te geloven,
  • het te zijn
  • en je dankbaarheid toont,

kan het niet anders zijn dat het universum, de bron, God jou hierbij helpt. Je merkt dat er ‘toevallige’ dingen gebeuren en plots op je pad komen, die je zelf niet had kunnen bedenken. Men noemt dit synchroniciteit. Dit is de manier van het universum om tegen jou te zeggen: ‘Hoi, hier ben ik.’

Albert Einstein zei al: “Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is Physics!”