Je hebt al vele doelen bereikt en successen gekend. Je klanten zijn tevreden over je diensten of producten. Toch voel je dat je nog iets te doen hebt. Het is nog niet af. Wat wil je nog graag bereiken? Misschien is het die hele grote droom, dat ene doel realiseren waar je maar niet aan toekomt.

In dit boek krijg je 50 praktische tips die jou helpen om makkelijker je doelen te stellen én te realiseren. Dit ga je aan de hand van de tips ook nog eens met minder inspanning en meer plezier doen. Zodat je de tot nu toe verborgen krachten in jezelf gaat aanboren, waardoor jij die grote wensen kunt waarmaken.

Met de KRACHT-methode die Arturo heeft ontwikkeld, kies jij makkelijker uit de vele ideeën die je hebt. Het helpt op die momenten dat je het allemaal even niet weet. Daarnaast maakt de methode je duidelijk waar je nu staat en wat er al goed gaat. Je actieplannen zijn concreet en je gaat uitdagende stappen zetten die er echt toe doen voor jou en je bedrijf.

Met extra KRACHT-methode werkboek!

Bestel het boek

Recensies

Dit boek is de missing link voor ondernemers, het gaat namelijk over de “Inner Game”! Heel veel boeken geven strategieën die je als ondernemer kunt doen om anderen te motiveren, betere deals te maken of wat we tegenwoordig ook zien hoe je sociaal media beter kan gebruiken (“Outer Game”), enz. Wat ik tot nu toe mis zijn de interne processen die jou een betere versie maken van je zelf. Samenvattend geeft dit boek je de ‘tools’ om comfortabel te zijn met uit je comfort zone te stappen. Je wordt stap voor stap meegenomen om steeds verder uit je “denk-box” te treden en deze veel ruimer te maken zodat je kunt blijven groeien. Het doet me denken aan het proces van de rups die de transformatie inzet naar een prachtige vlinder! Indien je klaar bent om te vliegen is dit jouw boek. Roy Martina, Arts-Succes Coach, Auteur van de wereldbestseller “Emotioneel Evenwicht!”

 Be the Best you can Be | www.joyandroy.comwww.roymartina.comwwww.roymartina.it

"Toen ik Arturo's boek onder ogen kreeg heb ik het 'opgevreten' en gelijk tip 4 toegepast omdat ik voor een lastige keuze stond. Waar je ook staat met je bedrijf, dit boek helpt je om je doelen te bereiken.”

Hugo Bakker, Businesscoach en auteur

www.hugobakker.com

Vijftig tips, vijftig adviezen die je voor eigen gebruik kan aanpassen en invullen om er maximaal nut uit te halen. Voor de Lezer zullen sommige tips nieuw en verrassend zijn. Andere tips zullen als bekend overkomen maar dat maakt ze niet minder nuttig en bruikbaar. Dit boek is een uitnodiging om met alle vijftig tips, of op zijn minst een grote selectie aan de slag te gaan. Niet de tips afzonderlijk zijn de kracht van dit (werk)boek maar wel de samenhang van all the tips maakt dit boek bijzonder. Dit boek kon ook de titel dragen: ‘Zet jezelf in je eigen kracht’. Dat ter harte nemen vergt inzet en doorzetting, maar je mag er zeker van zijn: je opbrengst zal vele malen groter zijn dan je inspanning. Arturo’s boek hou je best overal en voor lange tijd bij de hand: op je werktafel, op je nachtkastje maar ook op de tafel tussen jou en je cliënten.

Louis Cauffman Trainer, medepionier en auteur in Oplossingsgericht Denken en Werken

www.louiscauffman.com

“Je zou zeggen dat alle boeken over “hoe wordt je een succesvol ondernemer” al geschreven zijn en dat alle tips al een keer gegeven zijn.  Toch weet Arturo Massaro met zijn boek een snaar te raken die maakt dat je door wil lezen. Het boek in een keer uit wilt lezen zelfs. Waarom?

Arturo Massaro deelt inspirerende authentieke inzichten die hij onderweg in zijn leven heeft verkregen. Dat zijn altijd de beste want uit eerste hand. 

Daarnaast  geeft hij de lezer praktische en vooral ook originele tools in handen om effectieve keuzes te maken. De T splitsing bij het maken van een keuze letterlijk opzoeken in bijvoorbeeld een park is zo een origineel idee. 

Arturo Massaro raakt spirituele wetgeving aan als hij uitlegt hoe je doelen moet bereiken. Natuurlijk heeft hij daar gelijk in maar wat hem pas echt effectief maakt is dat je voelt dat het bij hem geen theoretisch lesje is maar dat hij de spirituele wetgeving werkelijk kent. 

Alles bij elkaar is het boek niet alleen een aanrader voor ondernemers die willen slagen. Ook de huisvrouw, de ambtenaar, de student en verder iedereen die de behoefte voelt om te leven vanuit zijn werkelijke Ik zal smullen van dit boek. “

Dick Trubendorffer, Algemeen Directeur GGZ CrisisCare, “Trubendorffer Hulp bij verslaving en dubbele diagnose”

www.trubendorffer.nl